Ascensores BCN Logo

Companyia

Ascensores BCN és una companyia d'ascensors i portes de garatge a Barcelona que va néixer amb la fi de millorar les deficiències al sector de l'elevació.

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Ascensores BCN és una companyia de manteniment, reparació i instal·lació d'ascensors i portes de garatge a Barcelona que va néixer amb la fi de millorar les innumerables deficiències al sector de l'elevació, sobre tot en assessorament, atenció, cura i tracte amb els clients.

Comptem amb un gran equip de professionals molt qualificats i recolzats pels més de 28 anys d'experiència en la rehabilitació i modernització d'ascensors, deixant-los en les millors condicions de seguretat i eficiència.

Amb les seves oficines al barri de Les Corts de Barcelona i un gran magatzem al barri de Sant Andreu amb recanvis en stock per a qualsevol marca d'ascensor, som capaços d'oferir els nostres millors serveis a tota la província de Barcelona.

Filosofia

A Ascensores BCN creiem en una nova relació amb el nostre client, basant-nos en la transparència, qualitat del servei, eficiència i tracte personalitzat.

Qualitat al servei on limitem el número d'ascensors per tècnic, de manera que el temps de resposta des que s'origina l'avaria fins que arriba a l'ascensor és mínim.

A més a més, disposem de més temps per ascensor, que li proporciona un servei de manteniment molt més personalitzat, poguent oferir-li un veritable manteniment preventiu, tenint la cura necessària del seu ascensor reduint molt més la probabilitat d'avaria futura.

Atenció personalitzada

Atenció personalitzada

Cada ascensor serà assignat directament a un enginyer, i el propietari, administrador de finques o president de la comunitat tindrà el seu número de telèfon directe per poguer dirigir-se a ell sense intermediaris, com ara centres d'atenció telefònica als que li serà impossible contactar amb un tècnic especialitzat i coneixedor del seu ascensor.
Estalvi en la seva factura

Estalvi en la seva factura

Des del departament de la nostra companyia dissenyem un pla específic diferenciat per cada ascensor tenint en compte les necessitats del nostre client amb la fi de que el recanvi de peces sigui el mínim i així que vostès estalviïn amb el seu ascensor i gaudeixin més temps d'aquest.
Ecoeficiència vanguardista

Ecoeficiència vanguardista

Incloem en tots els nostres ascensors ompletament gratis la substitució dels fluorescents antics de la cabina del seu ascensor per leds de baix consum i la instal·lació d'un sistema d'apagat automàtic de la llum de cabina, amb el que garantitzem un estalvi de fins al 80%.

Nuestro equipo

Després d'anys d'experiència en diferents empreses nacionals i multinacionals del sector de l'elevació, els socis d'Ascensores BCN decidiren emprendre una aventura conjuntament per pal·liar les deficiències que, sobre tot, les grans multinacionals tenen en camps tan essencials com ara l'atenció al client, la eficiència i la satisfacció del treball ben fet, entre d'altres.

A Ascensores BCN ens diferenciem pel inmillorable nivell de professionalitat als nostres treballs realitzats, així com per les enormes ganes de treballar per satisfer les necessitats dels nostres clients i, d'aquesta manera, aconseguir créixer en conjunt. El valor més important d'una companyia el forma el seu equip de treball.